Product was successfully added to your shopping cart.

Fujitsu - Luftvärmepump

Fujitsu Generals luft/luftvärmepumpar Fujitsu startade 1936 i Japan. 1977 startade tillverkningen av luftkonditioneringsapparater för exportmarknaderna. Fujitsu Generals i Europa har sitt huvudkontor i Düsseldorf som ett europeisk dotterbolag till det japanska moderbolaget FUJITSU GENERAL Ltd, GmbH. De ansvarar för värmepumpar i hela centrala, norra och östra Europa.   Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Värmepumparna är speciellt konstruerade för vårt klimat och inte bara anpassade för det. Det är luftvärmepumpar som är gjorda för att klara extrem vinter. Luftvärmepumpar från Fujitsu har en kompakt design som passar både för...

   

4 artiklar

 • Supereffektiv vid minusgrader
  Liten innedel
  Värmer 10m² - 125m²
  Underhållsvärme för extra besparing
  Jonisering och Apple-catechinfilter för bästa möjliga inomhusluft
  Powerful – läge för att tillfälligt öka effekten för att få snabbare uppvärmning 
  Hela 2,77kW vid -25°C 
  Startar automatisk efter strömavbrott 
  Låg ljudnivå 
  Timer 
  Kan sänka din uppvärmningskostnad med upp till 55 %
  R32

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  10.900 00

  A+

  A+

 • Liten innedel
  Värmer 10m² - 150m² 
  Kyler 10m² - 90m² 
  Underhållsvärme för extra besparing 
  Jonisering och Apple-catechinfilter för bästa möjliga inomhusluft 
  Powerful – läge för att tillfälligt öka effekten för att få snabbare uppvärmning 
  Supereffektiv vid minusgrader 
  Startar automatisk efter strömavbrott 
  Låg ljudnivå 
  Timer 
  Kan sänka din uppvärmningskostnad med upp till 55 %
  R32

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  11.900 00

  A+

  A+

 • Golvmodell
  Värmer 30m²- 150m²
  Underhållsvärme 10 grader

  Ring gärna 0171-66 30 20 för mer information!

  15.900 00

  A+

  A+

 • Underhållsvärme 10 grader
  Extremt stark i låga temperaturer
  Värmer 70-180m²

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  20.900 00

  A+

  A+

   

4 artiklar

Fujitsu Generals luft/luftvärmepumpar

Fujitsu startade 1936 i Japan. 1977 startade tillverkningen av luftkonditioneringsapparater för exportmarknaderna. Fujitsu Generals i Europa har sitt huvudkontor i Düsseldorf som ett europeisk dotterbolag till det japanska moderbolaget FUJITSU GENERAL Ltd, GmbH. De ansvarar för värmepumpar i hela centrala, norra och östra Europa.  

Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Värmepumparna är speciellt konstruerade för vårt klimat och inte bara anpassade för det. Det är luftvärmepumpar som är gjorda för att klara extrem vinter. Luftvärmepumpar från Fujitsu har en kompakt design som passar både för huset och för sommarstugan, även utmärkt som utbytespump.

Garanti Fujitsu 

När du köper luftvärmepump och installation samt utför en garantiservice inom tre år, av FG Nordics återförsäljare ingår alltid 5 års garanti. Vill du sedan ha en förmånlig tilläggsförsäkring kan du teckna de återstående 9 åren senast 6 månader innan 5 års garanti går ut. Det ger en totalgaranti på 14 år.

Garanti för Fujitsu via FG Nordic

Fujitsu Slim Nordic 

Slim Nordic Inverter LMCBN är ett mycket nätt design och tyst aggregat som ger en stabil temperatur, den optimerade fläkte i inomhusdelen ger en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan. 

Fujitsu 18 LF

Sveriges starkaste luftvärmepump har blivit ännu bättre! Fujitsu Nocria, som bokstavligen blåste konkurrenterna av banan, har äntligen fått en värdig ersättare. Nya luftvärmepumpen Fujitsu 18 LF har ett lika kraftfullt luftflöde som sin företrädare, värmekapacitet på hela 9,1 kW.

Fujitsu Design Nordic

Fujitsus luftvärmepump LTCN har en prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också.

Fujitsu Nocria

Fujitsus Nocria är ett riktigt kraftpaket till värmepump. Den unika fläktmotorn och automatiska filterrengöringen ger Nocria högre effekt och verkningsgrad på hela 9,1 kW.

Så fungerar luftvärmepumpen från Fujitsu

Värmepumpar är för fortfarande det renaste och miljövänligaste uppvärmningssystemen, eftersom en luftvärmepumpen använder värmeenergi som finns i utomhusluften, det är ekonomisk, hållbart och effektiv värmeproduktion. Fujitsu erbjuder både design och prestanda för att ge ett behaglig inomhusmiljö och samtidigt är miljövänlig. Fujitsu erbjuder ett brett sortiment av produkter från stora till normalstora hus. Luftvärmepumparna gör ditt hus mer bekvämt och vi erbjuder olika väggmonterade luftvärmepumpar som förbättrar luftreningsfunktionen. Naturligtvis har dessa modeller mycket effektiv drift som sparar el.  

Varför en Fujitsu luft/luftvärmepump?

En luftvärmepump kommer att minska din energiförbrukning och sänka din elräkning.

Fördelar att investera i en luftvärmepump:

 • Den gör inomhusklimatet behagligare
 • Optimal energibesparing, lång livslängd och låg ljudnivå
 • Är enkel att installera
 • Tar värme från uteluften vilket gör den snäll mot miljön
 • Blir snabbt en ac på sommaren
 • Ultimat för villor som har eluppvärmning

Köp en luftvärmepump från Fujitsu - spar både pengar, energi och miljö

En luftvärmepump är relativts sett en billig investering, det är en enkel installation och du behöver inte gräva och inte heller borra i varken mark eller berg. Detta håller nere kostnaderna. Och investeringen betalar tillbaka sig snabbt på grund av att verkningsgraden i Fujitsus luftvärmepumpar är hög.

Ännu en bra anledning att välja en luft/luftvärmepump är för att de är miljövänliga. Eftersom de använder utomhusluften för uppvärmning av bostaden. Även när temperaturen går sänker sig lägre än 0 °C finns värme att utvinna från luften.

Den rekommenderade luftspalten för Fujitsus värmepumpar

Innan köpet av din luftvärmepump behöver du mäta den yta där placeringen av luftvärmepumpens innedel kommer ske. Vi rekommenderar ett avstånd mellan innedel och tak på minst 6 till 10 centimeter. 

Styr Fujitsus luftvärmepump med hjälp av mobilen

Om du styr din luftvärmepump med hjälp av din mobiltelefon, får du kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.