Handla utifrån
Typ av innedel
 1. Vägg (1)
Antal av innedelar
 1. 1 (1)

Product was successfully added to your shopping cart.

Amparell - luftvärmepump

Amparell och driftsäkerhet Amparells syftet är att leverera hållbarhet och driftsäkerhet på den nordiska värmepumpsmarknaden. Visionen är att erbjuda en driftäker och prisvärd värmepump som gynnar både individen och miljön. Driftsäkerhet Hög driftsäkerhet är högsta prioritet för Amparell - en värmepump som inte fungerar sparar inga pengar och skapar frustration hos både användaren och installatören. Nordic Star 35 är baserad på en av de mest driftsäkra och beprövade modellerna på den nordiska marknaden! En bra luftvärmepump måste inte vara dyr Alla är vi olika, vissa betalar gärna mer för ett speciellt märke,...

   

1 artiklar

 • Gree Amber 35Gree Amber 35
  REA!
  NY!

  Energiklass A+++
  Värmer 10-170m² 
  Inbyggd WIFI
  Jonisering
  Braskaminfunktion
  Inverter
  Underhålls värme 8 - 30 grader
  2 Stegs kompressor
  4,2 Kw vid -18 °C
  3,9 Kw vid -25 °C

  Ordinarie pris 22.500 00

  Special Price 20.000 00

  A+++

  A+++

   

1 artiklar

Amparell och driftsäkerhet

Amparells syftet är att leverera hållbarhet och driftsäkerhet på den nordiska värmepumpsmarknaden. Visionen är att erbjuda en driftäker och prisvärd värmepump som gynnar både individen och miljön.

Driftsäkerhet

Hög driftsäkerhet är högsta prioritet för Amparell - en värmepump som inte fungerar sparar inga pengar och skapar frustration hos både användaren och installatören. Nordic Star 35 är baserad på en av de mest driftsäkra och beprövade modellerna på den nordiska marknaden!

En bra luftvärmepump måste inte vara dyr

Alla är vi olika, vissa betalar gärna mer för ett speciellt märke, andra för en speciell funktion och en del bara för att ”dyrt är bättre”. Men på dagens marknad måste du inte välja mellan att köpa en budgetpump på ett byggvaruhus eller en märkespump från en lokal installatör. Amparell erbjuder en driftsäker, slitstark och prisvärd värmepump – något som alla kan ha råd med.

Tillverkad för Norden

Den nordiska värmepumpsmodellen Nordic Star 35 är utrustad med en Twin rotary ”2-stegs kompressor” som är framtagen för att prestera vid låga temperaturer. Vid -18 grader kan värmepumpen fortfarande ge upp till 4,2 kW värme.