Produkter > > Veito Blade Mini infravärmare Silver

Veito Blade Mini infravärmare Silver

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

IP-klass – Veito Blade Mini Silver har en effekt på 1200W, är vattentät (IP55) och fungerar lika bra att montera på väggen som i taket, inomhus som utomhus.Värmekapaciteten kan ställas in på fyra olika nivåer: 600W, 800W, 1000W och 1200W. Blir Veito Blade Mini silver överhettad stängs den automatiskt av. Den har dessutom möjlighet till timer så att du alltid har koll på när den är på respektive avstängd. Denna infravärmare är idealisk för platser som ditt hem, vinterträdgårdar, uteplatser, badrum, restauranger, trädgårdar, bistros, kaféer, kontor, fabriker, gym, gårdar etc.

Veto Blade Mini Silver

Fjärrkontroll – Med fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in funktioner och inställningar såsom reglera uppvärmningsnivåerna, aktivera och ställa in timerfunktionen samt aktivera och ställa in temperaturreglaget. Med temperaturreglaget kan du ställa in önskad temperatur.

Passar överallt – Veito Blade Mini infravärme Silver är vattentät (IP55-certifierad) vilket innebär att du kan placera denna värmare i såväl badrum som inomhus och utomhus. Skyddsgallret är tillverkat av livstidsgaranterat rostfritt stål 304. Veito Blade Mini Silver har noggrant utformats för att ge stark och lång livslängd.

Ekonomisk drift – Veito Blade Mini infravärmare Silver är ekonomisk att använda. Den ger skön infraröd värme som effektivt distribueras i hela rummet eller utrymmet. Veito värmare skiljer sig från konventionella infravärmare eftersom de börjar värma så fort de är påslagna.

Modern design – Veito värmare tillverkas med den senaste kolfibertekniken och är robusta som slitstarka med komponenter av högsta kvalitet. Veito infravärmare är tysta, pålitliga och gjorda av högkvalitativ elektronik som har överlägsen prestanda. Veito Blade Mini Silver infravärmare är elegant med ett modernt utseende, och den upptar inte onödigt utrymme på grund av dess smidiga ergonomiska design.

Teknisk info

ProduktVeito Blade Mini
Rek. arbetsområde15 m²
Max watt1000-1200 W
Effektlägen4 st.
Brinntid (timmar)10 000
IP55
Amp (A)5,2 A
Bredd (mm)700
Djup (mm)90
Sladdlängd (cm)190
FjärrkontrollJa

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Veito Blade Mini infravärmare Silver”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale