Produkter > > Veito Blade infravärmare Silver

Veito Blade infravärmare Silver

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Veito Blade är en testvinnande infravärmare i Silver

Veito Blade är en testvinnande infravärmare med en mängd funktioner som är tillverkad för att stå emot vårt tuffa klimat. Den stilrena designen tillsammans med den senaste kolfiberteknologin gör Veito Blade till ett attraktivt val när det kommer till infravärmare. Veito Blade är tillverkad för att kunna monteras på såväl tak som vägg, ute eller inne, och har en täckyta på ungefär 20 m². Detta, tillsammans med att den är IP55-klassad, gör att Veito Blade är ett perfekt val på caféer, restauranger, terrasser, uterum och uteplatser m.m.

Veito Blade in use

Energisparande- och säker teknik
Veito Blade infravärmare är som sagt designad och tillverkad för att stå emot vårt tuffa Nordiska klimat. Nämnas kan dess galler av rostfritt stål 304 som säkerhetsställer problemfri drift under många år. Veito Blade är förutom detta även designad för att snabbt ge dig värme då Veito Blade S värma inom några sekunder efter du har satt igång den. Stommen av strängpressad aluminium gör även den att värmen snabbt sprids. Den inbyggda säkerhetstekniken ser till att det inte finns någon fara under drift. Bland annat så stängs den automatiskt av om du råkar stöta till den.

 

Veitos innovativa teknik
Veito fjärrkontroll

Förutom alla dess högklassiga komponeneter är Veito Blade lätt att använda. Tack vare den smidiga fjärrkontrollen är det enkelt att sätta igång/stänga av den eller ställa in inställningar och funktioner. Veito Blade har fyra effektlägen att välja på: 1000W, 1500W, 2000W samt 2500W. Allt för att du ska kunna få den värme som du behöver.

Observera att Veito Blade kräver säkring som tål mer än 10A.

Teknisk info

ProduktVeito Blade
Rek. arbetsområde20 m²
Max watt1000-2000 W
Effektlägen4 st.
Brinntid (timmar)10 000
IP55
Amp (A)10,9 A
Bredd (mm)900
Djup (mm)90
Sladdlängd (cm)190
FjärrkontrollJa

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Veito Blade infravärmare Silver”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale