träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Veito infravärmare

Veito är en välkänd aktör inom infravärme och är kända för sin tillförlitlighet, energibesparing och komfort. Dessutom satsar Veito på innovativ design kombinerat med hög kvalitet och slitstark konstruktion.

Läs mer

Om infravärmare från Veito

Sedan 2007 har Veito varit ett välkänt och etablerat varumärke inom infravärmare. Deras innovativa design kombinerat med skön värme, likt solen strålar, genom den senaste kolfibertekniken har gjort deras infravärmare populära i ett flertal länder. Vissa modeller har dessutom IP55-klassning vilket betyder att de väl klarar de tuffa väderförhållanden som vårt Nordiska klimat utsätter dem för.

Utrustade med modern teknologi

Veito infravärmare tillverkas med den senaste kolfiberteknologin, vilket gör dem slitstarka och pålitliga vilket i sin tur leder till en lång livslängd utan bekymmer. De är dessutom tysta och allt igenom tillverkade med kvalitetselektronik som gör dem högpresterande när du som mest behöver dem.

Tillverkade för att klara vårt Nordiska klimat

De flesta modeller av Veito infravärmare är IP55- respektive IP44-klassade vilket innebär att de väl klarar av de påfrestningar som vårt Nordiska klimat ställer på dem. Stommen består av strängpressad aluminium vilket maximerar värmestrålningen och dess galler är av rostfritt stål 304. Därför passar de alldeles utmärkt på terasser, uteplatser, restauranger, uterum, caféer med mera. De vägghängda modellerna kan dessutom installeras både horisontellt som vertikalt utan problem eller att ta onödig plats, medan de stående modellerna väl passar in i omgivningen.

Smarta och säkra funktioner

Veito infravärmare är utrustade med en mängd funktioner som gör användningen lätt och effektiv samt säker. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du lätt justera värmeeffekten, ställa in termostaten och/eller automatisk avstängning. Förutom den automatiska avstängningen är även Veitos stående infravärmare utrustade med tippskydd vilket gör att infravärmaren automatiskt stängs av om den skulle falla omkull.

Veito infravärmare

Behaglig och effektiv

Veito infravärmare börjar värma inom några sekunder då dessa slås på och har låg energiförbrukning. Perfekt för dig som vill spara både energi och miljö. Veitos infravärmare minskar dessutom varken syrehalten eller luftfuktigheten vilket gör att omgivningen förblir frisk och behaglig.

Meny