STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Lagerförd vara utlevereras normalt inom 48 timmar helgfria arbetsdagar, förutsatt att den finns på vårt centrallager. Du har normalt din order hos dig/ditt utlämningsställe inom 1-3 vardagar beroende var i landet du bor. Vid hög belastning kan leveranstiden komma att ändras. Detta kommer i så fall att meddelas på e-klok.se så att du som kund alltid ska veta vad som gäller när du gör din beställning. Du som kund har alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid en eventuell förening.

Vid lagerbrist eller om varan är en beställningsvara avgörs leveranstiden av tillgången hos våra leverantörer.

Beställningsvaror
Varor som vi inte lagerför beställs från våra  leverantörers lager. Det medför att leveranstiden kan bli längre hos beställningsvaror än för lagerförda varor. Leveranstiden kan då bli upp till 14 dagar.

Force Majeure
e-klok.se är inte ansvarigt för försenad prestation (inklusive leverans och garanti åtgärder) orsakad av omständighet utanför e-klok´s rimliga kontroll och är i så fall berättigad till tilläggstid för uppfyllelse av sina åtaganden.
Exempel på omständighet är:
Utan att utgöra fullständig förteckning – strejk, terroristdåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursändringar, myndighetsåtgärd, lagstiftning eller naturkatastrof. Om sådan omständighet varar mer än två månader, äger vardera parten rätt att säga upp avtalet utan den andra har rätt att erhålla eller skyldighet att utge ersättning.

Tvist
Tvist som gäller tolkningen eller tillämpningen av dessa bestämmelser, skall parterna i första hand försöka lösa genom överenskommelse. Tvisten kan prövas av Allmänna reklamationsnämnden i den mån nämnden är behörig. Tvisten kan också prövas av tingsrätt.

Fraktskador
Undersök din vara direkt när du tar emot den och säkerställ att varan fungerar tillfredsställande. Om du upptäcker en skada på kartongen/varan kan du be transportören att ta tillbaka varan direkt. Synlig fraktskada skall anmälas direkt till transportören vid mottagandet eller uthämtning av varan. Dold fraktskada skall anmälas till oss inom skälig tid. Det är viktigt att du behåller allt emballage.

Felexpedierad vara
Om du har fått en felexpedierad vara bör du inom skälig tid kontakta oss. Om en vara är felexpedierad står vi för returfrakten.

Tänk på att produkt ska returneras i väsentligt oförändrat skick. Vi vill helst att den förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och med eventuella tillbehör. Kvitto eller faktura ska också medsändas. Även varor som följer på köpet ska självklart också returneras. Mindre varor levereras ofta med ytteremballage som skyddar original/produktförpackning. Vid eventuell retur bör då detta ytteremballage eller likvärdigt emballage användas. För att underlätta hanteringen ser vi gärna att du använder en blankett innan du skickar varan i retur till oss. Då hjälper vi dig att skicka varan till rätt plats och att du får en säker återbetalning.

Reklamation
Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan är behäftad med ursprungsfel. Men vänta inte med att påtala felet. Var vänlig kontakta oss innan du skickar in din reklamation.
Reklamationsadress: Albion Internet AB, Traktorgatan 2, 745 37 Enköping. Märk sändningen med ditt ordernummer för snabbare handläggning. Vi godkänd reklamation ersätts du som konsument för de eventuella kostnader (som returfrakt) du haft.

Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till konsumentvägledaren i din hemkommun. Skulle vi ändå inte vara överens, så vänder du dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt på obrutna förpackningar på e-klok.se från det du har mottagit varan, eller väsentlig del av den. Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du för returfrakten.
Returadress: Albion Internet AB, Traktorgatan 2, 745 37 Enköping. Märk sändningen med ditt ordernummer för snabbare handläggning.

Du ansvarar för returförsändelse
När du returnerar produkten via Posten sänder du som företagspaket 16.00 och står själv för returkostnaden. Spar inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse samt skicka varan till rätt plats och att du får en säker återbetalning.

Återbetalning
I de fall konsumenten, på riktiga grunder, häver köpet återbetalar e-klok.se konsumenten inom 30 dagar.
Vid kortköp går återbetalning tillbaka till samma kreditkort. Vid direktbanksbetalning sker återbetalning till kontot anslutet till direktbanksbetalning. Vid postförskott ska kontonummer antecknas på blanketten för varuretursanmälan dit återbetalning kommer att ske. Mer om ångerrätten och Distansavtalslagen kan du läsa om på Konsumentverkets hemsida

 

Betalning

På e-klok kan du välja bland följande betalmöjligheter; Visa/Mastercard, direktbetalning till Handelbanken och Swedbank. DIBS, vår partner som hanterar konsumentens kort-/betalningsuppgifter, uppfyller kraven för PCI-DSS.
Dessutom erbjuder vi dig som kund möjligheten att handla på faktura eller dela upp betalningen över en tidsperiod som passar dig.

Du kan även betala varan på ditt utlämningsställe om du så önskar.


 

Bankkort/Kreditkort

Vi använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard utvecklad av Visa och Mastercard för internetbetalning.
Överföringen krypteras, vilket innebär att ingen obehörig kan komma åt dina kortuppgifter. Pengarna dras från ditt kort när du godkänner ordern.

 

 

 

 

Direktbetalning till bank

Vid direktbetalning slussas du till din internetbank där du loggar in. Pengarna dras från ditt konto i samband med att du godkänner ordern det fungerar med Handelsbanken och Swedbank. 

 

Fakturera mig eller dela upp betalningen

Via Klarnas tjänster kan du betala din beställning via en faktura 14 dagar efter din beställning eller dela upp ett större belopp och delbetala om man vill det. 

Faktura är en klassiker för enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen.

Vill du delbetala din faktura så här fungerar det.  

Månader 3 månader  6 månader  12 månader  24 månader
Köpsumma 10 000 kr 10 000 kr 10 000 kr 10 000 kr
Startavgift 95 kr 195 kr 295 kr 295 kr
Månadsavgift   29 kr 29 kr 29 kr 29 kr
Årsränta 0 % 0 % 0 % 9,95 %
Eff. ränta 11,45 % 13,29 % 12,31 % 20,65 %
Totalt 10 182 kr 10 369 kr 10 643 kr 12 089 kr
 
Villkor för Klarnas betaltjänster hittar du här! 
Läs igenom noga innan köp.


 

Garanti och Reklamation

För produkter som säljs "Installerad och klar" gäller fem års totalgaranti! Observera att garantin endast gäller om värmepumpen servats av certifierad kyltekniker inom tre år efter installationen.

Annars gäller två års materialgaranti under förutsättning att värmepumpen är installerad av annan, ej av e-klok anlitad, ackrediterad installatör. Vid installation av ej ackrediterad installatör är alla garantianspråk förbrukade då detta är ett lagbrott. 

Särskilda undantag

e-kloks 5-års helgaranti gäller ej för:

  1. Fel som uppstått på grund av yttre åverkan, felaktigt handhavande och ingrepp som utförts av ej ackrediterad installatör.
  2. Skada som uppstått till följd av brand, vattenskada, åsknedslag, skadegörelse eller dyl.
  3. Skador genom stöld, förskingring, bedrägeri eller liknande förmögenhetsbrott.
  4. Filterbyten, filterrengöring eller batteribyten i fjärrkontroll.

Vid fall där en tekniker tillkallats och denne upptäcker att det rör sig om något av ovanstående fel, får kunden stå för teknikerns kostnader. 

 

Övrigt

 På e-klok kan svenska företag, organisationer och privatpersoner handla.

Samtliga priser på e-klok.se är i svenska kronor inklusive moms.

Kunder som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att beställa varor från e-klok.se.

All försäljning via e-klok sker enl. konsumentköplagen 1990:932,
e-handelslagen 2002:562 och distans- och hemförsäljningslagen 2005:59.

Mer information finns på konsumentverkets hemsida:
Konsumentköplagen 1990:932
E-handelslagen 2002:562
Distans- och hemförsäljningslagen 2005:59

Menu