Honeywell luftkylare

Visar alla 2 resultat

Betygsatt 0 av 5

Honeywell luftkylare CL30XC

Upp till 30 m² • Portabel • Utan frånluftsslang

4.590 kr

Delbetala 425.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Honeywell luftkylare CO60PM

Upp till 80 m² • Portabel • Utan frånluftsslang

5.990 kr

Delbetala 554.95 kr i 12 mån
Info

Om AC från Honeywell

En luftkylare är perfekt att använda i utrymmen där du inte kan göra hål för värmeavledningen som du behöver göra för en luftkonditionering. Med en luftkylare skapar du en punktkyla och tillför dessutom fukt till luften. Perfekt för lagerlokaler, kontor, butiker, verkstäder eller för hemmabruk. Vi har en rad olika modeller av luftkylare som passar de flesta behov!

Honeywell luftkylare är det perfekta alternativet för dig som behöver kyla ner luften men som inte har lust eller möjlighet att göra hål i väggen för att avleda den varma luften. Honeywells robusta och mycket energisnåla maskiner kyler ner luften med hjälp av kallt vatten som blåses ut i rummet med hjälp av en fläkt. Honeywells luftkylare har en kraftfull luftgenomströmning och kyleffekten skapas genom att vattnet som fläktas ut i rummet direkt förångas av den värme som finns i luften. Det ger en högre luft- fuktighet i rummet samtidigt som temperaturen går ned. Honeywell gör luftkylare för alla typer av miljöer och används bland annat inom industrin, i butiker, restauranger eller på uteserveringar och terrasser. Honeywell luftkylare är ett prisvärt, effektivt och miljövänligt alternativ för alla som vill ha ett behagligare inomhusklimat!

Tillför kyla och fukt till inomhusluften

Honeywells prisvärda och effektiva luftkylare kyler luften energisnålt samtidigt som de tillför fukt. Honeywells luftkylare kyler luften utan kompressor vilket gör dem väldigt energisnåla och miljövänliga!

Om luftkylning

När solen gassar in genom glasytor kan värmen inomhus öka väsentligt, trots att utetemperaturen inte är så hög. För att komma tillrätta med problemet kan du använda dig av en AC. Dock slukar en AC mycket energi och du måste dessutom leda bort den värma luften vilket kan innebära att du måste göra fula hål i väggen. Honeywell luftkylare är ett miljövänligt alternativ! Honeywell luftkylare drar mycket lite ström eftersom det bara är fläkten i maskinen som behöver drivas, resten sköts naturligt av det kalla vattnet! En luftkylare från Honeywell kyler ned inomhusluften utan att använda sig av en kompressor; vatten strömmar genom ett kylmedia i maskinen som sedan blåser ut kall luft i rummet.

Honeywell luftkylare är portabla och lätta att flytta dit de behövs för tillfället eller rulla undan vid säsongens slut. De kan då användas när och vart de behövs mest. För en arbetsgivare ökar produktiviteten hos de anställda om de kan arbeta i ett behagligt tempererat kontor istället för att sitta och dåsa i värmen.

En luftkylare från Honeywell kan också användas som en luftfuktare vilket är användbart under årets torra månader.

Honeywell luftkylare finns i flera modeller som fyller de flesta behov. De är lättskötta, energieffektiva, prisvärda och lätta att använda. Honeywell luftkylare har en modern design som smälter in väl i de flesta miljöer.

Tänk på följande vid luftkylning

  • Eftersom en luftkylare tillför mycket fukt till rummet är det viktigt med bra ventilation
  • Använd inte luftkylaren utan att öppna fönster och dörrar
  • En luftkylare kan användas på ställen där det kan vara svårt att installera en AC
  • Ett mycket prisvärt alternativ för kontor, lager, butiker och restauranger
  • Du behöver inte avleda värmen med slang som du behöver vid kylning med AC
  • Antal personer som vistas i rummet påverkar hur kraftfull luftkylare du behöver