Fujitsu luftvärmepumpar

Visar alla 7 resultat

Betygsatt 0 av 5

Fujitsu 09 KM Slim

Upp till 130 m² • Drift till -30°C • R32

11.900 kr

Delbetala 1099.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu 12 KM Slim

Upp till 140 m² • Drift till -30°C • R32

12.899 kr

Delbetala 1191.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu Design Nordic 12 luftvärmepump

Upp till 165 m² • Drift till -30°C • Design

13.790 kr

Delbetala 1273.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu Nordic Golv Inverter LVCN09

Upp till 125 m² • Drift ned till -30°C • Golvmodell

16.900 kr

Delbetala 1559.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu Nordic Golv Inverter LVCN12

Upp till 145 m² • Drift ned till -30°C • Golvmodell

17.900 kr

Delbetala 1652.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu Slim Nordic 09 LM

Upp till 130 m² • Drift till -30°C • Kompakt innerdel

10.900 kr

Delbetala 1007.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Fujitsu Slim Nordic 12 LM

Upp till 145 m² • Drift till -30°C • Kompakt innerdel

12.899 kr

Delbetala 1191.95 kr i 12 mån
Info

Fujitsu Generals luft/luftvärmepumpar

Fujitsu startade 1936 i Japan. 1977 startade tillverkningen av luftkonditioneringsapparater för exportmarknaderna. Fujitsu Generals i Europa har sitt huvudkontor i Düsseldorf som ett europeisk dotterbolag till det japanska moderbolaget FUJITSU GENERAL Ltd, GmbH. De ansvarar för värmepumpar i hela centrala, norra och östra Europa.

Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Värmepumparna är speciellt konstruerade för vårt klimat och inte bara anpassade för det. Det är luftvärmepumpar som är gjorda för att klara extrem vinter. Luftvärmepumpar från Fujitsu har en kompakt design som passar både för huset och för sommarstugan, även utmärkt som utbytespump.

Garanti Fujitsu

Fujitsu garanti e-klok.seNär du köper luftvärmepump och installation samt utför en garantiservice inom tre år, av FG Nordics återförsäljare ingår alltid 5 års garanti. Vill du sedan ha en förmånlig tilläggsförsäkring kan du teckna de återstående 9 åren senast 6 månader innan 5 års garanti går ut. Det ger en totalgaranti på 14 år.

Garanti för Fujitsu via FG Nordic

 

Fujitsu Slim Nordic

Slim Nordic Inverter LMCBN är ett mycket nätt design och tyst aggregat som ger en stabil temperatur, den optimerade fläkte i inomhusdelen ger en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.

Fujitsu 18 LF

Sveriges starkaste luftvärmepump har blivit ännu bättre! Fujitsu Nocria, som bokstavligen blåste konkurrenterna av banan, har äntligen fått en värdig ersättare. Nya luftvärmepumpen Fujitsu 18 LF har ett lika kraftfullt luftflöde som sin företrädare, värmekapacitet på hela 9,1 kW.

Fujitsu Design Nordic

Fujitsus luftvärmepump LTCN har en prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också.

Fujitsu Nocria

Fujitsus Nocria är ett riktigt kraftpaket till värmepump. Den unika fläktmotorn och automatiska filterrengöringen ger Nocria högre effekt och verkningsgrad på hela 9,1 kW.

Så fungerar luftvärmepumpen från Fujitsu

Värmepumpar är för fortfarande det renaste och miljövänligaste uppvärmningssystemen, eftersom en luftvärmepumpen använder värmeenergi som finns i utomhusluften, det är ekonomisk, hållbart och effektiv värmeproduktion. Fujitsu erbjuder både design och prestanda för att ge ett behaglig inomhusmiljö och samtidigt är miljövänlig. Fujitsu erbjuder ett brett sortiment av produkter från stora till normalstora hus. Luftvärmepumparna gör ditt hus mer bekvämt och vi erbjuder olika väggmonterade luftvärmepumpar som förbättrar luftreningsfunktionen. Naturligtvis har dessa modeller mycket effektiv drift som sparar el.

Varför en Fujitsu luft/luftvärmepump?

En luftvärmepump kommer att minska din energiförbrukning och sänka din elräkning.

Fördelar att investera i en luftvärmepump:

  • Den gör inomhusklimatet behagligare
  • Optimal energibesparing, lång livslängd och låg ljudnivå
  • Är enkel att installera
  • Tar värme från uteluften vilket gör den snäll mot miljön
  • Blir snabbt en ac på sommaren
  • Ultimat för villor som har eluppvärmning

Köp en luftvärmepump från Fujitsu – spar både pengar, energi och miljö

En luftvärmepump är relativts sett en billig investering, det är en enkel installation och du behöver inte gräva och inte heller borra i varken mark eller berg. Detta håller nere kostnaderna. Och investeringen betalar tillbaka sig snabbt på grund av att verkningsgraden i Fujitsus luftvärmepumpar är hög.

Ännu en bra anledning att välja en luft/luftvärmepump är för att de är miljövänliga. Eftersom de använder utomhusluften för uppvärmning av bostaden. Även när temperaturen går sänker sig lägre än 0 °C finns värme att utvinna från luften.

Den rekommenderade luftspalten för Fujitsus värmepumpar

Innan köpet av din luftvärmepump behöver du mäta den yta där placeringen av luftvärmepumpens innedel kommer ske. Vi rekommenderar ett avstånd mellan innedel och tak på minst 6 till 10 centimeter.

Styr Fujitsus luftvärmepump med hjälp av mobilen

Om du styr din luftvärmepump med hjälp av din mobiltelefon, får du kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.