STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Företag - få en bättre arbetsmiljö och inomhusklimat!

Företagare, visste ni att med hjälp av luftrenare kan man enkelt skapa en bättre arbetsmiljö med välmående och pigga anställda. Vi behöver bättre luft för att prestera bättre på jobbet!

Coway luftrenare 3008FH

Vi tillbringar cirka 90 % av tiden inomhus och där sker den största exponeringen av dålig luft. Ynka 10 % av tiden beräknas vara den tid vi vistas utomhus. Vi tar oss mellan två platser, går en promenad eller är ute och leker med barnen. Så vikten av att rena luften är maximal!

Vi som arbetar på kontor och tillbringar 8 timmar om dagen framför en dator, omgiven av utrustning och material som alstrar partiklar. Så är det inte konstigt att du känner dig trött, för i el och datamiljö är det dålig luft som gör att du orkar sämre.

Många lider faktiskt av den dåliga inomhusluften. Oavsett ventilation är luften full av lukt och partiklar som är bärare av kemikalier, smittoämnen och allergener som skapar trötthet, irritation, allergi och annan ohälsa.

I Sverige ligger vi efter med användning av luftrenare i t.ex. Asien säljs det miljoner luftrenare per år. Idag i Sverige lever vi hektiska liv, i miljöer som bil allt smutsigare och där sjukskrivning inte är någonting som varken anställda eller arbetsgivare vill vara med om. Vi måste börja skapa en bättre inomhusmiljö. Med en luftrenare på arbetsplatsen minskas påtagligt det negativa vi får i oss när vi andas.

Visste du att?
Sjukskrivningar för anställda som sitter i öppna landskap är mycket högre än för dem som sitter på egna kontorsrum.

Coway 3008FH

Det självklara valet när en högpresterande luftrenare behövs. Passar bra till större lokaler. Tack vare sitt 4-delsfilter ger dig ren och fräsch luft. Alla filter har olika funktioner och tar bort oönskade lukter, damm, pollen, mögel, cigarettlukt, matlagningslukt mm. Renar upp till 205 m2. Höjd 92 cm, Bredd 60 cm, Djup 41 cm, Vikt 24,5 kg. 
På bilden visas en Luftrenaren Coway 3008FH

Kontakta oss för rådgivning

Vi vet vilken luftvärmepump, luftrenare, avfuktare m.m. som passar just för era behov.
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 0171-41 45 68 så utför vi en kostnadsfri analys av dina förutsättningar.

Namn 
E-post 
Telefon 
Produkt 
Meddelande 

Menu