träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Prisjakt

Har du frågor?

Ring oss:0171-66 30 20 Mejla oss: info@e-klok.se Vanliga frågor

Stadler Form Otto fläkt

Stadler Form Otto fläkt är i linje med naturen! Bamburamen är gjord av ekologiskt hållbar produktion. Skyddsgaller på baksidan kan tas bort för enkel rengöring av fläktbladen. Fläkten Otto är effektiv och snygg och smälter bra in. Otto klarar yta upp till 40 m2 eller 100 m3.

Slut för säsongen

Slut för säsongen
  OTTO

Stadler Form Otto fläkt

När värmen är som mest påtryckande på sommaren är minsta lilla vind välkommen. Fläkten Otto hjälper till med en mild bris eller en storm! Tack vare den justerbara industriella fläkten kan luftcirkulationen varieras. Fläkten Otto är i linje med naturen och gjord av ekologiskt hållbar bambu. Skyddsgaller på baksidan kan tas bort för enkel rengöring av fläktbladen.

Snygg design - Det här är en perfekt fläkt att ställa på bordet eller på golvet, den är anpassningsbar och passar i dom flesta situationerna. Det blir inte simplare än så här att få skön svalka på en riktigt varm sommardag. Fläkten är tålig och robust, men ändå är det oerhört simpelt att rengöra, skyddsgallret på baksidan tas enkelt bort för enklare rengöring av fläktbladen. Som med alla Stadler Form fläktar är även Otto ett mästerverk när det kommer till designen. Det är sällan man hittar så snygga fläktar med sådan prestanda. Den passar bra i alla delar av ditt hem, och passar till dom flesta stilarna av inredning.

  • Stadler Form älskar design
  • Stadler Form är ett schweiziskt företag som fokuserar på att skapa oerhört bra och kraftfulla maskiner, som även ser superba ut designmässigt.
  • Dom har fått flera utmärkelser för deras design och denna fläkt med bambu-exteriör är självklart även den otroligt stilren och snygg att ha i hemmet.

Enkel att montera - Stadler Form Otto är väldigt enkel att montera ihop, vilket kan vara bekvämt. Allt du behöver är en skruvmejsel. Det tar inte mer än 5 minuter att montera ihop fläkten.

Robust, stadig och inte minst kraftfull - Det här är en fläkt som är byggd för att hålla – trots dess snygga design. Den står stadigt på marken och genererar kraftig fläktning för skön svalka på sommaren.
Med 55W har den en stark motor med en ljudnivå mellan 42-60 dB(A).

Passar in överallt - Det spelar ingen roll om du sitter på kontoret och jobbar eller solar på terrassen så svalkar Otto ned dig, vart du än befinner dig. Det är det positiva med att ha en fläkt som inte är så tung (Otto väger enbart 4.25kg) den är enkel att flytta.

Det är viktigt med en fläkt på sommaren - De varma sommardagarna kan vara outhärdliga om man inte kan kyla ned sig på något sätt. Vi människor presterar väldigt mycket sämre i värmen och det blir obekvämt när det blir för varmt. Därför är det viktigt att skaffa en fläkt som faktiskt kyler ordentligt, och Otto gör just det.

Håll dig sval med Stadler Form Otto, en produkt som är skapad för hög prestanda och design.

Varumärke   Stadler Form
Modell   Otto
Produktnummer   SO-009
Rumstorlek   40m2 / 100m3
Luftvolym Upp till 3100 m3/h
Effekt   50 W
Fläkthastighet   3 st
Mått   350 x 376 x 185
Vikt   4,25 kg
Ljudnivå   42-60 dB (A)

Produktblad Stadler Form Otto

Ditt betyg
Varumärke   Stadler Form
Modell   Otto
Produktnummer   SO-009
Rumstorlek   40m2 / 100m3
Luftvolym Upp till 3100 m3/h
Effekt   50 W
Fläkthastighet   3 st
Mått   350 x 376 x 185
Vikt   4,25 kg
Ljudnivå   42-60 dB (A)

Produktblad Stadler Form Otto

Läs mer

Våra kunder älskar oss!

Logotyper
Dela Skriv ut

Meny