Varukorg

träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Fläkt

Fläktar från Dyson är konstruerade utan blad, vilket gör att det inte blir några luftstötar. Luften förstärks istället för att enbart flyttas runt.

Läs mer

En fläkt får luften att cirkulera i rummet, eller på balkongen, den är portabel och kan flyttas runt efter behov. Den har en motor och vingliknande blad som roterar Det uppstår ett undertryck på ena sidan och ett övertryck på motsvarande sida som gör att luften sätts i rörelse. Fläkten ger känslan av att det blir svalare när det är varmt. Det finns även dem utan synliga blad som istället suger in luften nertill.

 

Varför en fläkt?

Om du känner att den befintliga kylan inte räcker till kan en fläkt vara ett alternativ. Vad är ditt behov? Ska den vara liten? Då kan en bordsfläkt vara det du söker. Eller ska den vara hållbar och kräva tuffare tag? Då kan en i metall vara det du söker. Det finns såna som oscillerar (förflyttar/roterar och sprider luften i rummet). Även såna som kan regleras i höjd. Ska den vara lätt? Vill du kunna ha en fjärrkontroll till? Vilken miljö ska du ha fläkten i? Kanske i barnrummet, då behöver du tänka på säkerheten. Här behövs en fläkt som inte har roterande blad, för att nyfikna små barnhänder inte kommer till skada. Dyson till exempel har bra fläktar som inte har roterande blad.

 

Dyson

En fläkt kommer att få luften att röra sig vilket skapar ett bättre inomhusklimat. Speciellt under sommaren då värmen är påfrestande, men den kan också vara bra övriga delar av året för att hålla luftflödet uppe i ditt hem. I vårt utbud finns både stora och små modeller från bland annat Dyson. Modeller både att ställa golvet och på bordet.

Vanligast är att fläktar använder sig av blad som roterar för att luften ska fördelas. Men det som händer då är att av bladen uppstår luftstötar som är störande. Dyson tog fram fläktar helt utan blad för att lösa just detta problem. Dysons fläktar använder sig av Air Multiplier™-teknik, som utvidgar luften omkring och ger ett mjukt och kontinuerligt luftflöde. Genom att luften överladdas och dras in drivs den bakom och runt omkring fläkten in i luftflödet.

Dysons fläkt Air Multiplier™ har inga blad som roterar, och där med kan nyfikna händer från små barn inte skadas. Istället kyls luften med ett mjukt och jämnt luftflöde.

Medan vanliga modeller av fläkt endast har begränsade möjligheter till inställningar kan en fläkt från Dyson låta dig ställa in exakt hur luftflödet ska vara.

Enkel att rengöra

Eftersom en fläkt från Dyson saknar blad har den inte heller några galler som behöver tas isär vid rengöring. Och du rengör fläkten enkelt med hjälp av en putsduk.

Bordsfläktarna från Dyson kan vridas runt sin egna tyndpunkt. De har en lägre tyngdpunkt än flertalet andra fläktar. De står stadigt och behöver inte sättas fast.

Både värme och kyla

Dyson erbjuder också fläktar som både ger värme och kyla, de modellerna heter Hot + CoolTM. De har kraftfullt flöde och lång räckvidd, vilket gör att du inte behöver ställa värmefläkten direkt framför dig utan med hjälp av kanalisering riktas värmestrålen direkt dit du vill.

Tystgående 

Dysons nya modeller av fläkt är så mycket som upp till och med 75 procent tystare än tidigare generations fläktar. Detta har uppnåtts genom att turbulensen har minskats i hela fläkten och istället leds luftflödet på ett effektivare sätt. Vibrationerna och motorljudet har isolerats och med det minskat kraftigt.

En fläkt gör inomhusklimatet bättre genom att sätta luften i rörelse | e-klok.se

Meny