Electrolux luftvärmepumpar

Visar alla 1 resultat

Betygsatt 5.00 av 5

Electrolux EXH09RLEW

Upp till 75 m² • Drift ned till -25°C • HEPA-filter

14.925 kr

Delbetala 1377.95 kr i 12 mån
Info

Om luftvärmepumpar från Electrolux

Tack vare effektiv reglering av inomhustemperaturen med värmepumpar i Electrolux EcoPlus-serien, som ger uppvärmning under bistra nordiska vintrar och ren, sval luft i högsommarvärmen, får du ett skönt klimat inomhus året om. Dessutom är alla våra luftvärmepumpar/AC lika snygga som de är effektiva.

Svenska Electrolux har över 90 års erfarenhet av produkter inom värme och konditionering, och är en av världens ledande inom hushållsprodukter och vitvaror. Produkterna är särskilt anpassade och utvecklade för de skandinaviska väderförhållandena som skiftar året runt, med allt från is och snö till regn, rusk och varma somrar. Här hittar du luftvärmepumpar som passar både stil- och funktionsmässigt till din bostad såväl som fritidshus. Värmepumparna i Electrolux EcoPlus-serien har en enkel, stilren och diskret design för att passa in i ditt hem så bra som möjligt.

Hög kvalitet och stilren design

Electrolux värmepump håller hög kvalitet och ger dig ett energisnålt hem, vilket gynnar både miljön och din ekonomi. Installera en luftvärmepump från Electrolux, så får du garanterat möjligheten att njuta av ett behagligt inomhusklimat även under det kalla svenska vinterhalvåret, utan att det kostar en förmögenhet. Förutom att hålla värmen väl, kan du även använda den under sommarhalvåret för att få en svalkande effekt. Samtidigt renar luftvärmepumpen luften från bakterier, damm, mikropartiklar och andra orenheter.

Electrolux fast installerade luftvärmepumpar

Electrolux har ett flertal luftvärmepumpar som installeras direkt i huset. Dessa modeller är anpassade för nordiska klimat och har den senaste invertertekniken. De är utrustade med jon-filter av plasma som samlar upp bakterier, damm, allergener och mikropartiklar för att ge en ren och fräsch inomhusmiljö, samt ett HEPA-filter som hjälper till att ta bort diverse skadliga ämnen från luften i byggnaden. Electrolux luftvärmepump ger dig dessutom möjligheten att styra och kontrollera temperaturen och flödet från var du än befinner dig, genom att enkelt koppla den samman med din mobil eller surfplatta. Dessa luftvärmepumpar finns i olika modeller och utföranden beroende på ditt behov och storlek på hus. Vad de har gemensamt är den höga energieffektiviteten som bevisas från både COP- och EER-värdena, samt deras snåla elförbrukning.

Electrolux portabla luftkonditionering

Electrolux portabla alternativ inom luftkonditionering passar för både uppvärmning och nedkylning. Den portabla AC:n lämpar sig väl för konditionering och en sval inomhusmiljö i stugan på sommaren såväl som uppvärmning av uterummet, garaget eller verkstaden under vinterhalvåret. Modellen har en enkel och stilren skandinavisk design och har en funktion som automatiskt justerar kylan eller värmen för att du ska få den perfekta rumstemperaturen du är ute efter.

Fördelar med luftvärmepump

Med en luftvärmepump kan du få en billigare elräkning och lägre energiförbrukning samtidigt som den är mer miljövänlig än många alternativ då den hjälper till att minska koldioxidutsläppen. En luftvärmepump från Electrolux bär även med sig flera andra fördelar: • Driftssäker – klarar av låga utomhustemperaturer och har få rapporterade fall hos försäkringsbolag • Passar för både uppvärmning på vintern och nedkylning på sommaren • Låg ljudnivå, lättskött och har lång livslängd • Ger ett behagligt inomhusklimat • Bra för både plånboken och miljön • Enkel att installera

Spara på både pengar och miljö

I och med att en luftvärmepump återanvänder luften som finns utomhus är detta en garanterat snäll investering för miljön. Electrolux luftvärmepump är också billig i drift, vilket gör att du också kan skära ner i din elförbrukning och få en lägre månadskostnad.

Få en behaglig och hälsosam användning med Electrolux luftvärmepump

Electrolux värmepump och luftkonditionering jobbar i det tysta, vilket kommer att ge dig en god och avslappnad upplevelse. Du behöver inte oroa dig för att störas av ljudet som kommer från inomhusdelen, utan kan med lugn och ro koppla av. Du får även en ren luft och hälsosam luft när du investerar i en värmepump från Electrolux, vare sig den är portabel eller fast. De portabla varianterna har fina filter som samlar upp även små dammpartiklar, medan de fasta är försedda med mer avancerade filter, som utöver fint damm även tar upp bakterier, skadliga ämnen, allergener med mera.

Använd underhållsvärme

Med Electrolux luftvärmepumpar kan du använda en underhållsvärme så låg som 8 grader. Det passar bra när du är bortrest under en längre tid och vill spara in på energin.

Placera din Electrolux värmepump rätt

Innan din luftvärmepump installeras är det viktigt att tänka över den optimala placeringen. Detta beror på olika parametrar, som hur stor din bostad är, vad den har för planlösning och vad den ska fylla för behov. Behoven kan variera mellan enkel luftrening, uppvärmning under årets kallare perioder, underhållsvärme eller avkylning på sommaren. Genom att placera utomhusdelen av värmepumpen på rätt ställe kan du sänka din elförbrukning och månadskostnad. Placera den där solen värmer under dagen, så går det åt mindre energi för att värma upp luften. Utomhusdelen bör också placeras en bit ovanför marken, så att det inte bildas is under den när utomhustemperaturen är kall. Oavsett hur det ser ut där du vill installera din luftvärmepump, kan vi erbjuda dig en bra lösning.

Välj den effekt som passar för din bostad

Beroende på hur stor din bostad är lämpar sig olika effekter på värmepump. För ett nybyggt hus med god isolering bör du räkna med 40 W per m2, medan ett äldre hus med sämre isolering kräver cirka 50 W per m2 för att värmas upp. Ett medelgammalt hus med normal isolering behöver omkring 45 W per m2. Electrolux har värmepumpar och AC som passar både mindre och större bostäder. För fritidshuset eller mindre lägenheter är den portabla luftkonditioneringen säkerligen det bästa alternativet.

Electrolux luftvärmepump är anpassad för nordiska förhållanden

Tack vare Electrolux långa erfarenhet av produkter inom konditionering och uppvärmning kan du vara säker på att du får en lösning som passar ditt nordiska hem. Electrolux produkter är utvecklade och anpassade för att passa in i de varierande väderförhållandena som norra Europa har att erbjuda. Med höga COP- och EER-värden, vilka kort sagt mäter värmepumpens effektivitet, ger Electrolux luftvärmepumpar dig en effektiv och energisnål användning och uppvärmning.

Styr via mobilen oavsett var du är

Electrolux värmepump är utrustad med den senaste teknologin, inte bara vad gäller konditioneringen, utan även styrningen. Du kan enkelt styra din luftvärmepump genom mobilen eller surfplattan oavsett vad du befinner dig. Åk exempelvis iväg på solsemester på vintern, och se till så att huset är uppvärmt när du kommer tillbaka – utan att göra av med onödig elförbrukning under tiden du är borta.