Produkter > Electrolux AC

Electrolux AC

Om du behöver extra värme, kyla eller kanske avfuktning är Compact Heat en funktionell lösning.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Om AC från Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare. Fler än 50 miljoner Electroluxprodukter säljs till konsumenter i 150 länder varje år.

Produktegenskaper för Electrolux AC

Det lätta sättet att besegra värmen
Komfort när den är som mest flexibel! Oavsett hur varmt det är utomhus kan du med hjälp av den här luftkonditioneringen njuta av skönt svala temperaturer i alla rum i huset.

Tysta, effektiva och hållbar luftkonditionering
Tack vare ny teknik kan den här luftkonditioneringen gå effektivt med mycket lite energi, vilket även hjälper till att hålla nere ljudnivån.

Bärbara – både på sommaren och vintern
Njut av maximal flexibilitet i att hålla hemmet komfortabelt med denna bärbara luftkonditionering – med värmefunktionen kan du både värma upp och kyla ett rum!

Du bara flyttar det transportabla AC-aggregatet dit du behöver det och ansluter evakueringsröret till närmsta fönster springa eller dylikt. Vi på e-klok.se har valt att ta in flera olika modeller av transportabla AC från Electrolux som alla är lika praktiska och flexibla!