Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer information



Varukorg

träffar.

No hits.

Fri frakt

På e-klok.se har du fri frakt inom Sverige till ombud eller terminal. När du önskar snabb leverans finns fraktalternativet Express för 99 kronor extra! Standardleverans innebär 3-5 arbetsdagar och Express 2-3 arbetsdagar. Välj bland mängder av välkända varumärken! Hos oss hittar du allt du behöver för att förbättra ditt inomhusklimat. Köp luft-luftvärmepump, luftrenare och avfuktare online idag. 

Egna installatörer i hela Sverige

Det spelar ingen roll hur god kvalitet på luftvärmepump du köper om installationen inte är professionellt gjord. För att din installation ska bli så bra som möjligt har vi arbetat upp en installatörskedja med lokala installatörer, de är alla F-gas-certifierade och arbetar dagligen med att installera värmepumpar. Våra installatörer är utspridda över hela landet. 

Support

Kunnig support hjälper dig att få snabb och effektiv hjälp med tekniska frågor eller guidning om vilken produkt som passar just för dig. Vare sig det gäller val av luftvärmepump eller om din källare behöver avfuktas så är du alltid välkommen att höra av dig till oss via:

Vanliga frågor: FAQ
E-post: info@e-klok.se
Tel: 0171-66 30 20 

Prisgaranti inklusive frakt & installation

Vi lämnar prisgaranti på luftvärmepump inklusive frakt & installation, det gäller vid köptillfället. Prisgaranti innebär att om du hittar samma värmepump med fem meters installation, frakt, fakturaavgifter och så vidare, erbjuder e-klok.se alltså prisgaranti på totalsumman.

Meny