e-klok erbjuder

Fri frakt

På e-klok.se har du fri frakt inom Sverige. Välj bland mängder av välkända varumärken! Hos oss hittar du allt du behöver för att förbättra ditt inomhusklimat. Köp luft-luftvärmepump, luftrenare och avfuktare online idag.

Leverans till ombud betyder ett Schenker ombud i närheten av dig, exempel ICA, Coop och OK/Q8.
- Här hittar du alla ombud

Leverans till terminal är till en Schenker-terminal i närheten av dig.
- Här hittar du alla terminaler

Skillnaden mellan ombud och terminal är vikten på leveransen. Ombud tar emot paket under 20 kg och terminaler över 20 kg.

Vid val av terminal är det kundens ansvar att hämta ut varorna från Schenkers terminal. Om kunden inte hämtar ut sina varor inom fyra dagar utgår det en lagerhyra och kunden kommer att debiteras för denna kostnad.

Egna installatörer i hela Sverige

Det spelar ingen roll hur god kvalitet på luftvärmepump du köper om installationen inte är professionellt gjord. För att din installation ska bli så bra som möjligt har vi arbetat upp en installatörskedja med lokala installatörer, de är alla F-gas-certifierade och arbetar dagligen med att installera värmepumpar. Våra installatörer är utspridda över hela landet.

Support

Kunnig support hjälper dig att få snabb och effektiv hjälp med tekniska frågor eller guidning om vilken produkt som passar just för dig. Vare sig det gäller val av luftvärmepump eller om din källare behöver avfuktas så är du alltid välkommen att höra av dig till oss via:

Prisgaranti inklusive frakt & installation

Vi lämnar prisgaranti på luftvärmepump inklusive frakt & installation, det gäller vid köptillfället. Prisgaranti innebär att om du hittar samma värmepump med fem meters installation, frakt, fakturaavgifter och så vidare, erbjuder e-klok.se alltså prisgaranti på totalsumman.