Product was successfully added to your shopping cart.

Företag - få en bättre arbetsmiljö och inomhusklimat!

Företagare, visste ni att med hjälp av luftrenare kan man enkelt skapa en bättre arbetsmiljö med välmående och pigga anställda. Vi behöver bättre luft för att prestera bättre på jobbet!

 

Vi tillbringar cirka 90 % av tiden inomhus och där sker den största exponeringen av dålig luft. Ynka 10 % av tiden beräknas vara den tid vi vistas utomhus. Vi tar oss mellan två platser, går en promenad eller är ute och leker med barnen. Så vikten av att rena luften är maximal!

Vi som arbetar på kontor och tillbringar 8 timmar om dagen framför en dator, omgiven av utrustning och material som alstrar partiklar. Så är det inte konstigt att du känner dig trött, för i el och datamiljö är det dålig luft som gör att du orkar sämre.

Många lider faktiskt av den dåliga inomhusluften. Oavsett ventilation är luften full av lukt och partiklar som är bärare av kemikalier, smittoämnen och allergener som skapar trötthet, irritation, allergi och annan ohälsa.

I Sverige ligger vi efter med användning av luftrenare i t.ex. Asien säljs det miljoner luftrenare per år. Idag i Sverige lever vi hektiska liv, i miljöer som bil allt smutsigare och där sjukskrivning inte är någonting som varken anställda eller arbetsgivare vill vara med om. Vi måste börja skapa en bättre inomhusmiljö. Med en luftrenare på arbetsplatsen minskas påtagligt det negativa vi får i oss när vi andas.

 

Visste du att?
Sjukskrivningar för anställda som sitter i öppna landskap är mycket högre än för dem som sitter på egna kontorsrum.

Kontakta oss för rådgivning

Vi vet vilken luftvärmepump, luftrenare, avfuktare m.m. som passar just för era behov.
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 0171-66 30 20 så utför vi en kostnadsfri analys av dina förutsättningar.

Lämna ett Meddelande

Kontakt Detaljer

0171-66 30 20

info@e-klok.se