träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Olimpia Splendid

Olimpia Splendid grundades 1956 i Italien och har sedan dess växt till en världsledare inom AC, uppvärmning, luftrening och hydrioniska system. Deras produkter finns idag i över 60 länder.

Läs mer

Om AC från Olimpia Splendid

Olimpia Splendid är det italienska företaget som sedan 1956 försett Italien och senare världen med unika, innovativa produkter inom AC, uppvärmning och luftrening. Företaget finns idag i 45 länder. Olimpia Splendids mål med sina produkter är att vara framstående inom de tre områdena teknologi, design och miljömedvetenhet.

Produktegenskaper för Olimpia Splendid AC

Maximal komfort och effektivitet
Olimpia Splendid har tagit fram produkter som är de mest kompakta och tysta på marknaden. Praktiska, effektiva och alla med A klass.

Ett kompakt sätt att hantera sommarens värme.
Skön svalka för de mindre ytorna. Med den lättflyttade enheten kan man nyttja kylförmågan där den bäst behövs för tillfället.

För kyla där du vill ha den så flyttar du enkelt den transportabla AC-aggregatet dit du vill och ansluter evakueringsröret till det närmsta fönsterspringan eller annan öppning. 

Miljötänk

År 2011 lanserade Olimpia Splendid sitt Ecogreen projekt. Den miljömässiga påverkan kring produkterna och processerna har blivit ett design koncept som påverkar varje aspekt av en produkts livscykel, från designfas, till val av material och destruering av material vid produktens livsslut. 

Brand values

Olimpia splendid office

• Innovation

• Design

• Hållbarhet

• Kvalitet

• Teknologi MADE IN ITALY

 

Meny