träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

INNOVA AC

AC eller luftkonditionering från INNOVA. Portabel AC är lika snygga som svalkan är behaglig. De kyler och avfuktar och pryder vilket rum som helst. Innova - smart helt enkelt!

Läs mer

Om AC från INNOVA

Hur fungerar en portabel AC från INNOVA?

Nu finns det ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka. e-klok.se har flera modeller av INNOVAS portabla kylaggregat, de är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag.

Ditt portabla kylaggregat genererar kyla som sprids i lokalen samtidigt som den varma luften förs bort genom en slang. Kondensvattnet samlas upp i en behållare för att slutligen transporteras bort genom frånluftsslangen. KCC:s portabla kylaggregat finns både som singelaggregat och splitaggregat

Ta med dig vart du vill

Det smidiga formatet gör att aggregatet lätt smälter in i miljön utan att vara i vägen. Kylaggregaten håller en genomgående hög kvalitet och är genom sin design perfekt anpassade för att förflyttas mellan olika platser. Med en låg energiförbrukning och ljudnivå samt en hög driftsäkerhet får du en portabel luftkonditionering som motsvarar varierande behov. Välj ett portabelt kylaggregat från KCC när du vill ha ett behagligt klimat var du än är.

INNOVA var tidigare KCC

Meny