Produkter > > Olimpia Splendid Unico Easy SF

Olimpia Splendid Unico Easy SF

INSTALLERA SJÄLV

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Olimpia Splendid Unico Easy – AC utan utedel

Unico har serie unika AC för fast väggmontage där den ”obligatoriska” utedelen inte behövs. Unico EASY SF är en slimmad golvmodell som tar minimal golvyta i anspråk. Det enda som behövs för att installera Unico EASY SF är att borra två hål i väggen och se till att ett jordat vägguttag finns tillgängligt. Redan i fabriken tankas kylmediet som finns i Unico EASY SF och det är hermetiskt tillslutet. Det innebär att den annars kostsamma installationen av en certifierad kyltekniker inte är nödvändig. Den som är händig klarar av installationen på egen hand, alternativt kan en vanlig hantverkare anlitas för jobbet att borra två hål i väggen.

Unico EASY SF passar utmärkt där det av praktiska eller estetiska skäl inte går att installera ett traditionellt aggregat där utedelen ska hängas på ytterväggen. En annan fördel är att då utedelen saknas, minimeras risken för att anläggningen skadas av väder och vind, löv, snö och is. Andra passande användningsområden är kontor och arbetsplatser, Attefallshus, flyttbara lokaler som till exempel byggbodar samt sov- eller vardagsrum i en lägenhet, villa eller sommarhus.

En annan stor fördel med Unico EASY SF är att du slipper problemet och besväret med den stora slangen för värmeutblåset som krävs då man använder en portabel AC. En portabel AC har sina fördelar i att vara just portabel, men det är inte många som anser det vara praktiskt med den stora utblåsslangen. Eftersom slangen leds ut genom ett fönster eller en dörr på glänt, läcker det in värme vilket kan försämra kyleffekten. Den som bor på marknivå i villa, lägenhet eller i en sommarstuga kan heller inte lämna lokalen obevakad eftersom det inte går att låsa där slangen finns uthängd. Med Unico EASY SF slipper du det problemet!

Funktioner och fördelar med Unico EASY SF

Unico EASY SF är en kraftfull golvmodell som passar utrymmen där det saknas behov eller utrymme för väggmontage. Den har högre kapacitet jämfört med Unico AIR då EASY har en kyleffekt på max 2,1 kW, energiklass A och kan hantera upp till 328 m³ luft/h samt avfukta 1 liter/h.

Styrning och kontroll – med enkel manövrering kan Unico EASY SF styras direkt på maskinen eller via den medföljande fjärrkontrollen.

Hög prestanda och effektivitet – Unico EASY SF skyddar miljön genom att den är A-klassificerad och använder endast miljövänligt köldmedium R410A.

Teknisk info

KylkapacitetkW2,1
Avfuktningskapacitetl / h1.0
Spänning / frekvensV-Hz230-50
Energieffektivitetsklass i kyllägeA
Inomhusluftflöde i kylläge(max/med/min) m3/h328-300-274
Mått utan förpackning(B x H x D) mm693 x 666 x 276
Mått med förpackning(B x H x D) mm768 x 806 x 374
Vikt (utan förpackning)kg39
Vikt (med förpackning)kg43
LjudnivådB (A) (min-max)33-42
IP-klass20
Håldiameter i väggmm162
Köldmediumkg R410A0,55
Global warming potential GWPkg CO2 eq2088

https://www.olimpiasplendid.com/media/files/5070_ENG2020_UNICO%20EASY.pdf

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Olimpia Splendid Unico Easy SF”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale