STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Coway luftrenare

Skapa en allergifri zon redan idag!

Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med din luftrenare från Coway. Marknadens bästa luftrenare som renar din inomhusluft effektivt och energisnålt. De är dessutom rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet samt Brittiska Allergiförbundet.

Läs mer

Luftrenare Coway 1008CH

Tillfälligt slut! Inkommer vecka 39!

Bäst i test i Testfaktas luftrenartest! Coway 1008CH är en stilren och energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Maximal arbetsyta 73 m2.

  Tillfälligt slut i lager!   Artikelnr: AP-1008CH
3 080,00 kr

Astma- och Allergiförbundet
Rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet - Rekommenderas till alla med speciella behov, bland annat för dig med allergi eller astma.
Läs mer om testet!

Bäst i test - I april 2016 utsågs Coway 1008CH till bästa luftrenaren bland hård konkurrens i ett test av Testfakta. Se hela testet nedan och läs mer om det här »

Bäst i test! Coway 1008CH


3-stegsfilter - Det inbyggda filtreringssystemet (förfilter, A3 mediumfilter och HEPA-filter) ger dig och din familj frisk, ren och ny luft dygnet runt. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter.

3-stegs filter Coway 1008CH
3-stegsfilter

De olika filtren eliminerar:

Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

A3 mediumfilter - A3 mediumfilter tar bort partiklar som damm, pollen och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.

HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella funktionerna och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.
Filtret ska dammsugas från dess framsida, så att inte partiklarna dras längre in i filtret!

Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.

Filterset - Behöver du nya filter till din luftrenare? Det hittar du här Coway-AP-1008CH filterset

Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön.

Renhetsindikatorn Coway 1008CH
Visar renheten i luften

Auto ljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt.

Tyst drift - Högeffektiv luftrening med tyst drift.

ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi.

Autoläge - Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten.

Energiklass A - Högeffektiv flödesväg konstruktion som känner av hur snabbt eller hur mycket den måste arbeta beroende på den luft du har i rummet.

Design - En perfekt kombination av slimmad design och kraftfulla prestanda.

Luftrenare Coway AP-1008CH
Rumsstorlek upp till: 73 m² | Ljudnivå 22db | Höjd 64,5 cm | Bredd 35,4 cm | Djup 19,4 cm | Vikt 6,8 kg | Effektförbrukning 45 W | Garanti 2 år |

PDF Bruksanvisning 1008CH

Fler luftrenare

Modell   AP-1008CH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   6,8 kg
Effekt   45 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 22
Högsta ljudnivå dB (A) 49
Elförbrukning   47 W
Garanti    2 år

Ditt betyg

Modell   AP-1008CH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   6,8 kg
Effekt   45 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 22
Högsta ljudnivå dB (A) 49
Elförbrukning   47 W
Garanti    2 år

Läs mer
Dela Skriv ut

Sydkoreanska Coway inriktar sig på luftrenare med extra låg energiförbrukning, bättre och fler filter samt innovativa funktioner. Vårt utvalda sortiment innehåller produkter som skapar ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Flera av Coways luftrenare är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och dessutom mångfaldigt prisade för sin formgivning.

 

Luftrenare för utrymmen upp till 40-63 m²
Prisvärda, kompakta och energieffektiva luftrenare som passar dig som behöver rena ett rum eller mindre utrymme. Luftrenarna fångar upp partiklar som damm, mögel, cigarett lukt, matlagningslukt, pollen m.m.
~ Läs om Coway 0509DH eller Coway 1009CH

Luftrenare för utrymmen upp till 64-78 m²
Högeffektiva luftrenare som tack vare olika filtersystem ger dig ren och fräsch luft i ditt hem. Alla filter har olika funktioner och tar bort oönskade lukter, damm, pollen, mögel, cigarettlukt, matlagningslukt mm.
~ Läs om Coway APM-1010DH, Coway 1008CH och Coway 1008DH

 

Svalan-märkt

Rekommendation av produkter Astma- och Allergiförbundets rekommendation av produkter skall ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt. Sedan mitten av 1970-talet har Astma- och Allergiförbundet utvecklat sin verksamhet för produktrekommendationer. Syftet är att medlemmarna ska kunna känna sig hjälpta i sitt val av produkter. De rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke. Produkterna är fria från allergen, parfym och irriterande ämnen i sådan mängd att det inte finns några kända, medicinska rapporterade fall. Någon fullständig garanti kan inte ges att en produkt inte ger upphov till reaktioner hos någon, eftersom alla människor reagerar olika. Enstaka människor kan vara så känsliga att de ändå reagerar på produkten.

Expertgrupp/granskningsråd

Rådet består av specialister inom medicin, kemi och teknik. Dessa har i sin tur kontakter med annan expertis. Den slutliga bedömningen och rekommendationen baseras på forskningsresultat, existerande tester, mätningar, recepturer, produktinformation, vetenskap och beprövad erfarenhet. I allt arbete gäller ”försiktighetsprincipen”. Föreligger tveksamhet om produktens innehåll och egenskaper avstår rådet att rekommendera produkten.

Slutligt beslut tas av förbundsstyrelsen.

Kriterier för luftrenare

Se de rekommenderade produkterna

 

Så här fungerar en luftrenare

En luftrenare är en anordning som tar bort föroreningar från inomhusluften. Oren luft dras in i luftrenaren genom intaget. Förfiltret fångar upp grova partiklar. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklar. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften i rummet.

UFY-Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, mögel, hår från människor och husdjur m.m.

Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

Deodorantfilter - Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter.

HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella och antimögel funktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.

A3 mediumfilter – A3 mediumfilter tar bort partiklar som damm och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.

MCC mediumfilter – Detta är ett mångsidigt filter, 3 olika typer av filter som har anpassats och kombineras till ett MCC mediumfilter. Det avlägsnar partiklar t ex pollen som förkommer under vårsäsongen, avlägsnar giftiga gaser, virus och bakterier såsom influensa, legionella med mera.

Coway luftrening

Menu