STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Arctus Nordic avfuktare

Byggd för jordens hårdaste klimat, vårt nordiska. Det ställer verkligen krav på alla oss som inte bara vill skapa ett behagligt och trivsamt inomhusklimat, utan som också vill säkra konditionen i våra hus och fastigheter. Arctus står för design, funktionalitet, nordenanpassning och rätt inomhusklimat 365 dagar om året. Energieffektivitet!

Läs mer

Avfuktare Arctus Fenja 10

Arctus Fenja 10 är en modern luftavfuktare som effektivt avfuktar och renar dina utrymmen. Den här luftavfuktaren passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder.

  Finns i lager   Artikelnr: FENJA 10
2 190,00 kr

Fenja 10 är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt. Den är tyst, lätt att flytta och har en användarvänligt utformad vattentank som är lätt att byta utan vattenspill. Avfuktaren Fenja 10 är förberedd för kontinuerlig avrinning via slanganslutning. Fenja avfuktar och renar luften på ett effektivt sätt med hjälp av ett rengöringsbart förfilter.

Andra smarta funktioner är automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen och automatisk stopp vid full behållare.

Passar ytor på upp till 40 m2.

Endast för inomhusbruk

Avfuktar - 10 l per dygn

Återstart - Automatisk återstart

Avfuktningslägen - Flera avfuktningslägen

Timer - Ställ in tiden så det passar dig

Fläkt - Flera fläktlägen

Rengöringsbart filter - Enkelt att rengöra förfiltret 

Avrinning - Förberedd för kontinuerlig avrinning via slanganslutning

Stopp - Automatiskt stopp vid full behållare 

Det är en kondensavfuktare 

Här kan du titta på Arctus Fenja 20
Här kan du titta på Arctus Fenja 25

Modell   Fenja 10
Kapacitet vattentank   1,9 L
Maximalt luftflöde   100 m3/h
Fas   1-fas
Höjd   47,6 cm
Bredd   29,0 cm
Djup   20,1 cm
Vikt   9,7 kg
Filter   Förfilter
Ljudnivå (Min) 34 dbA
Ljudnivå  (Max) 46 dbA
Arbetstemperatur   5°C-35°C
Garanti   2 år

Produktblad Arctus Fenja 10

Bruksanvisning Fenja 10

Av skrivet 2014-03-26 15:44:31
Jag mycket glad för avfuktning! Bra!;
Ditt betyg
Modell   Fenja 10
Kapacitet vattentank   1,9 L
Maximalt luftflöde   100 m3/h
Fas   1-fas
Höjd   47,6 cm
Bredd   29,0 cm
Djup   20,1 cm
Vikt   9,7 kg
Filter   Förfilter
Ljudnivå (Min) 34 dbA
Ljudnivå  (Max) 46 dbA
Arbetstemperatur   5°C-35°C
Garanti   2 år

Produktblad Arctus Fenja 10

Bruksanvisning Fenja 10

Läs mer
Dela Skriv ut

Arctus Nordic

Norden har ett av världens hårdaste klimat med stora temperatursvängningar. Från bister, torr vinterkyla till kvalmig fuktig sommarvärme, samt allting som kommer däremellan som is- och snösmältning, hög nederbörd och hårda vindar – behöver vi säga något mer?

Vårt nordiska klimat ställer verkligen krav på alla oss som inte bara vill skapa ett behagligt och trivsamt inomhusklimat, utan som också vill säkra konditionen i våra hus och fastigheter. En riktig utmaning speciellt för oss som är specialister på energi- och inomhusklimat.

Ur denna utmaning föddes idén om att utveckla och bygga en serie klimatprodukter som är helt nordenklimatanpassade, både på in- som på utsidan, för att kunna klara jordens hårdaste klimat. Arctus Nordic erbjuder produkter i högsta kvalité, gedigna och användarvänliga avfuktare i snygg design.

Arctus Nordic står för:

  • Design
  • Funktionalitet
  • Nordenanpassning
  • Rätt inomhusklimat 365 dagar om året
  • Energieffektivitet 

 

Arctus Fenja 10 & 20S

Arctus Fenja 10 och 20 moderna luftavfuktare som effektivt avfuktar och renar dina utrymmen. Den här luftavfuktaren passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder. Våra moderna avfuktare har både funktion och design för att på bästa sätt avfukta dåligt ventilerade utrymmen, källare, tvättstugor etc.
~ Läs om Arctus Fenja 10 eller Arctus Fenja 20S

 

Arctus Fenja 25

Arctus Fenja 25 Den senaste luftavfuktaren med nya smarta funktioner så som klädtorkningsfunktion och med ett 4D-filter som motverkar mögel, svamp och bakterier – faktorer som bidrar till dålig luft. Den är tyst, lätt att flytta och har en användarvänligt utformad vattentank som är lätt att byta utan spill. Med avfuktaren Fenja 25 medföljer dessutom slang för kontinuerlig avrinning. Den här luftavfuktaren passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder.

~ Läs om Fenja 25

 

Så fungerar avfuktare från Arctus Fenja

Avfuktare fungerar som en AC som har både varma och kalla spolar i samma låda. En fläkt driver in fuktig luft från rummet över den kalla spolen för att kondensera fukten och fånga upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma spolen för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och blåsa den tillbaka ut i rummet.

Bra design – Avfuktare från Arctus Nordic är snygga, kompakta och användarvänliga.

 

Avfuktare motverkar fukt genom sin funktion, avfuktning. Med minskad fukt får man oftast minskad ”källarlukt”, som ett exempel. ”Källarlukt” som beror nästan alltid på att det finns någon mikroorganism som lever och frodas. Det kan handla om alger, mögel och bakterier.

Det dessa behöver för att frodas är fukt och lagom temperatur något man ofta möter i källare. Med 4D filtret får man förstärkt funktion mot just detta.

Arctus 4D-filter verkar inom 4 områden

  • fångar upp damm och skräp
  • antimögelfunktion
  • antialgfunktion
  • antibakteriell funktion  

Menu